| bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ammarinho Admin
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : sanane :D İş/Hobiler : football / hip-hop R&B Lakap : amyy(söylenmesinden nefret ederim) Rep : Müzik Türü : Takım : Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Cuma Ağus. 21, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Ammarinho Admin
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : sanane :D İş/Hobiler : football / hip-hop R&B Lakap : amyy(söylenmesinden nefret ederim) Rep : Müzik Türü : Takım : Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Cuma Ağus. 21, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Caylak-Di PayLaşım Delisi
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : Ordan Burdan Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Cuma Ağus. 21, 2009 7:58 pm | |
| konu başlığının adına benden bir vuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
aderinkaya Moderatör
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 31 Nerdensin Dostum : MUŞ İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : Arda Baran Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D C.tesi Ağus. 22, 2009 12:42 pm | |
| al bi okadar vuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaa da benden | |
|
| |
Ammarinho Admin
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D C.tesi Ağus. 22, 2009 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : Ordan Burdan Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D C.tesi Ağus. 22, 2009 10:03 pm | |
| | |
|
| |
aderinkaya Moderatör
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 31 Nerdensin Dostum : MUŞ İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : Arda Baran Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Ptsi Ağus. 24, 2009 12:38 pm | |
| dinledim güzel koçum fena değl. | |
|
| |
amedgfb Moderatör
Mesaj Sayısı : 151 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : 11A merkez giremez herkezz... Rep : Müzik Türü : Takım : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Ptsi Ağus. 24, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
Ammarinho Admin
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Ptsi Ağus. 24, 2009 10:36 pm | |
| hakkaten mükemmelll:D | |
|
| |
Ammarinho Admin
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Ptsi Ağus. 24, 2009 10:38 pm | |
| bu son çıkan deilmiiydi o facede paylaştığın ????? | |
|
| |
amedgfb Moderatör
Mesaj Sayısı : 151 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : 11A merkez giremez herkezz... Rep : Müzik Türü : Takım : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Çarş. Ağus. 26, 2009 12:50 pm | |
| Valla Ammar Neyi Kast Ettin Anlamadım.Ama Şöyle Bir Cevap Vereyim Evet Son Bestelerimizden Yanlızca Biri SEn Dinlemek İstersen Buralardayım. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Çarş. Eyl. 02, 2009 11:53 pm | |
| başka nesine sağlık anladın yha ammar sende :D:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Perş. Eyl. 03, 2009 3:18 am | |
| enes Sende heR LaFı baska sekiLde anLama =S |
|
| |
ebushh Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 31 Nerdensin Dostum : van/merkez İş/Hobiler : yüzme ,spor,müzikk Lakap : ebişooo Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Perş. Eyl. 03, 2009 11:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D Perş. Eyl. 03, 2009 12:42 pm | |
| - PeRFeCT demiş ki:
- enes Sende heR LaFı baska sekiLde anLama =S
sen ne saçmalıon kim seninle konuşuo | |
|
| |
Ammarinho Admin
| |
| |
| bu aralar yeni hitim :D zaten akon deyince akon sular durur :D | |
|