aderinkaya Moderatör
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 31 Nerdensin Dostum : MUŞ İş/Hobiler : ÖĞRENCİ Lakap : Arda Baran Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Yeni Moderator Lazım C.tesi Eyl. 13, 2008 6:20 pm | |
| SA ARKADAŞLAR SİTEMİZİN GELİŞİMİ DÜZENİ VE RESMİYETİNİ KORUYABİLMESİ İÇİN Moderator LAZIM ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR İSTEYENLER UĞRAŞABİLECEKLER BÖLÜMLERİNİ YAZSIN | |
|
selim077 Moderatör
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : Muş (11-fen aaaa) İş/Hobiler : futbol,basketbol Lakap : colin kazım Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Yeni Moderator Lazım C.tesi Eyl. 13, 2008 10:37 pm | |
| ben spor bölümü ile ilgilenebilirim futbol basketbol konlarında uzmanım | |
|
selim077 Moderatör
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : Muş (11-fen aaaa) İş/Hobiler : futbol,basketbol Lakap : colin kazım Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Yeni Moderator Lazım C.tesi Eyl. 13, 2008 10:41 pm | |
| ayrıca bu görevi almaktan memnun olrum özellikle spor bölümünü üstün futbol we basketbol bilgilerimle üyelerimizi aydınlatabilirim her türlü haberde düzeltme we diğer spor dallarında iiyiyim | |
|
Sirhot_DigitaLmix İyi Üye
Mesaj Sayısı : 191 Yaş : 32 Nerdensin Dostum : Diyeceğimi sanma.Admine soru yok ! İş/Hobiler : Bizi İlgilendirmez Lakap : Kötü birşeydir Rep : Müzik Türü : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Yeni Moderator Lazım Paz Eyl. 14, 2008 9:20 am | |
| - selim077 demiş ki:
- ayrıca bu görevi almaktan memnun olrum özellikle spor bölümünü üstün futbol we basketbol bilgilerimle üyelerimizi aydınlatabilirim her türlü haberde düzeltme we diğer spor dallarında iiyiyim
Seni spor bölümünün moderatörü yapıyorum Selim. | |
|